Lichte bieren < 7% alc.


'Ol & Bol fles 25 cl

'Ol & Bol    fles 25 cl
Ale

Een bier dat misschien nog het meest aan pils doet denken. Verfijnd van smaak en een goede dorstlesser. Het hooggistend bier met hergisting op fles heeft een gemiddeld alcoholgehalte en een lichtgele kleur. De subtiele smaak wordt gecombineerd met een niet overheersende hopbitterheid en een zomerse afdronk die even aanblijft.

Voorraad: 4Bon Bahia fles 30 cl

Bon Bahia    fles 30 cl
British IPA

English Style IPA (India Pale Ale) die licht van kleur is, een aangename hopbitterheid kent zonder uitgesproken te zijn. De IPA zoals deze ontstaan is in het Verenigd Koninkrijk, echter zonder gebruik te maken van pale-ale mout. Dit redelijk eenvoudige bier laat zich gekoeld het gemakkelijkst drinken.
Voorraad: 54Knechtenvocht fles 33 cl

Knechtenvocht    fles 33 cl
Saison (Farmhouse)Voorraad: 0La Zazou Blonde fles 30 cl

La Zazou Blonde    fles 30 cl
Blond

Vanaf 2018 regelmatig gebrouwen. Deze blonde is zacht, vriendelijk en mooi helder half donkerblond. Gebrouwen ter nagedachtenis aan de huishond, Zazou genaamd, voor bijna 15 jaar trouwe vriendschap. Deze blonde drinkt fijn weg, is licht zoetbitter en droog in afdronk. Gekoeld het beste smaakresultaat met verleidelijke tonen van rood fruit en citrus.
Voorraad: 2Mango session    fles 30 cl
NEIPAVoorraad: 116Paerezeek fles 25 cl

Paerezeek    fles 25 cl
Cream Ale

Paerezeek is een niet droge, licht bitter bier dat zich gemakkelijk laat wegdrinken. Door de hergisting in de fles blijft de smaak evalueren naar tonen van friszoete bessen en een moutige body met romig mondgevoel. 
Voorraad: 26Tamme Brecht fles 30 cl

Tamme Brecht    fles 30 cl
Blond

Sterk, blond en hoppig. Zo is de Lamme Brecht te typeren. Het was een eerste experiment met verkregen hop uit Ritthem. Onbekende factoren als ras en bitterwaarde speelde parten. Het is uiteindelijk geheel niet op een fiasco uitgelopen. Integendeel, het bier was inderdaad sterk (8,5%), iets donkerblond en de hop was goed waarneembaar door een gedoseerde bittere nasmaak met fruitige tonen.
Voorraad: 25