Donkere bieren (> 6 % alc.)


't Ouwe Fort fles 33 cl

't Ouwe Fort    fles 33 cl
Luxe dubbel 8,5 % vol.

De basis van dit volmoutige luxe dubbel is een tikkeltje zoet door de toevoeging van donkerbruine kandij. De giststam werd van origine gebruikt in een oud abdijbier en geeft smaakesters die zeer geraffineerd en subtiel zijn. Door de koude lagering is het jong bier langdurig aan het langzame rijpingsproces blootgesteld. Hierdoor konden smaken ontstaan die anders onderbelicht zouden blijven.


€ 2.00
Grand emperor fles 30 cl

Grand emperor    fles 30 cl
Imperator type 7,2 % vol

Een rijke volle en moutige smaak die met de lichte hopbitterige samensmelt tot een milde afdronk, maakt dit oudste speciaalbier van Nederland tot een geweldig bier.


€ 2.00
Nr. 3 fles 33 cl

Nr. 3    fles 33 cl
Stout 6,8% vol. alc.

€ 2.00
Poque Bocq fles 30 cl

Poque Bocq    fles 30 cl
Najaarsbok van hoge gisting 7 % vol.

WORDT GELANCEERD OP 15 SEPTEMBER 2019 


€ 1.50
Twisted Spices fles 33 cl

Twisted Spices    fles 33 cl
Special beer - Kruidenbier 7% vol.

Een donker winterbier voor als de weersgeslteldheid guur en nat is. Heerlijk bij kaarslicht en haardvuur. Verwarmend, winterig en kruidig met in elkaar overlopende tonen van kruidnagel, kaneel, peper, koriander en sinaasappel. Bij de eerste slok komt de kruidnagel sterk naar voren waardoor de smaakpapillen worden open gezet gevolgd door een volmoutigheid en goede balans van kruiden en gebrande koffie. Zeker geen beginnersbier, maar de gevorderde drinker en liefhebber van aparte kruidbieren zal de Twisted Sices zeker waarderen.


€ 2.00