Open brouwdag 2019


Evenals in 2018 heeft Huisbrouwerij D'n Heerlickheyd ook in 2019 een open brouwdag gehouden. Deze was op 15 september vanaf 11 tot 16 uur.
Al vroeg werden we verrast door de plaatselijke pers om een intervieuw voor de PZC te geven. Even later kwam de fotograaf (Ruben Oreelvoor een persfoto te maken. Klik op de foto voor de link naar het artikel.

Ongeveer 30 personen, waaronder andere amateurbrouwers, familie, vrienden, collega's en kennissen, namen de moeite om met de brouwers van d'n Heerlickheyd het glas te heffen op een fantastisch brouwjaar. Als welkomsbier werd de Poque Bocq geserveerd en als 'uitstekend' beproefd. Precies goed van smaak, een tikje zoet gecombineerd met een lekker bittertje en verwarmend kruidig met een prettige afdronk. Zo werd dit bokbier omschreven door de meeste aanwezigen.
Een hapje en keuze uit verschillende bieren die in het afgelopen seizoen zijn gebrouwen, vervolmaakte deze zonnige zondag.

Op deze dag is het lente bokbier gebrouwen. Als deze even goed ontvangen wordt dan onze Poque Bocq, denken we een prima stel gevonden te hebben om jaarlijks een traditie voort te zetten.